Stefan Trpchevski vahvistamaan BK:n puolustusta

24-vuotias oikea pakkipelaaja Stefan Trpchevski tuli BK:n vahvistukseksi loppukaudeksi. – Teen parhaani joukkueen eteen, hän lupaa.

Monien muiden tavoin pohjoismakedonialainen voi nyt muistella tapahtumarikasta vuotta. Ensin israelilaisliigan peli keskeytyi HC Hapoel Kiryat Ono joukkueessa covid-19 pandemian vuoksi ja sama oli edessä Kreikassa A.O Faiakas Kerkyra joukkueessa.

– Sain kontaktin BK-46:een managerini kautta. Mielestäni Karjaan joukkueen tarjoamat olosuhteet kuulostivat sen verran hyviltä, että olin kerralla valmis allekirjoittamaan sopimuksen, sanoo Stefan Trpchevski, joka käsipallon lisäksi aikoo opiskella kieliä Lärkkullassa.

Karjaalla on hienot puitteet

Stefan saapui Suomeen 22. lokakuuta ja on karanteenin jälkeen ehtinyt harjoitella yhdessä joukkueen kanssa.

– Muutama ystäväni pelaa Sjundeå IF:ssä, mutta muuten en vielä tiedä paljoakaan BK:sta tai suomalaisesta käsipallosta. Näkemästäni ja kokemastani päätellen päätös tulla tänne on kuitenkin ehdottomasti ollut oikea. Harjoitukset, joukkuetoverit, valmentaja, puheenjohtaja – kaikki tämä tuntuu hyvältä ja on toiminut täydellisesti. Haluan kehittyä pelaajana ja uskon, että BK tarjoaa minulle siihen hyvät mahdollisuudet. Tätä tunnetta vahvistaa myös palaute, jonka valmentajamme Andreas Rönnberg antaa kaikille meille pelaajille.

Mitkä ovat mielestäsi omat vahvuutesi?

– Olen vasenkätinen, 9 metrin monipuolinen ja hyvä joukkuepelaaja.

Uskoo BK: mahdollisuuksiin

CV:ssään tällä 194-senttisellä ja reilut 90 kiloa painavalla pelaajalla on muun muassa otteluita juniorimaajoukkueessa sekä Skopjen RK Vardar joukkueessa, joka on kahdella EHF Mestarien Liigavoitollaan kasvattanut käsipallon suosiota Pohjois-Makedoniassa.

Näkemänsä perusteella Stefan Trpchevski uskoo BK-46 joukkueen mahdollisuuksiin vuoden SM-liigassa.

– Harjoituksissa on suoriuduttu kerta kerralta paremmin. Tulen tekemään parhaani auttaakseni BK:ta voittamaan mestaruuden edellyttäen, että kausi voidaan toteuttaa suunnitellusti. Meillä on ollut jonkin verran loukkaantumisia, mutta nyt kun olemme saaneet myös Nico Rönnbergin joukkueeseemme, uskon ehdottomasti, että pystymme tarjoamaan muille huippujoukkoille tasaväkisen vastuksen

Andra nyheter