ANDRÉ UDD BK-46:N VAHVUUTEEN

André Udd BK-46:n vahvuuteenAndré Udd tekee paluun BK-46:n miesten käsipallojoukkueeseen kahden Cocks-kauden jälkeen. Udd on näin ollen viimeisin BK-lainen, joka palaa kasvattiseuraansa. -Opiskelen ja työskentelen Karjaalla, ja matkat Riihimäelle kävivät liian raskaiksi. Saimme rakennettua yhdessä BK:n kanssa hyvän kokonaisuuden, jossa voin yhdistää opiskelun ja käsipalloilun, Udd sanoo. Uddin mielestä BK on kehittynyt niin joukkueena kuin seuranakin. Udd arvelee tuovansa joukkueeseen parempaa harjoittelumoraalia. Udd on vasta 22-vuotias ja uransa alussa. BK:n joukkue on hänen mielestään hyvä sekoitus nuorempia ja nälkäisiä sekä hieman vanhempia ja kokeneita pelaajia.
-BK pelasi finaalissa ennen siirtymistäni Cocksiin ja uskoisin, että koko joukkue, samoin kuin kaikki karjaalaiset, ovat valmiita kokemaan sen uudelleen, Udd sanoo.
Neuvotteluista BK:n puolesta vastannut Peter Kihlstedt sanoo Uddin olevan mielenkiintoinen pelaaja, joka toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi takaisin BK-46:een.
-Andrélla on hyvä heitto, joten hän tulee olemaan tärkeä osa hyökkäyspelissämme, ja lisäksi hän tulee vahvistamaan myös puolustustamme, Kihlstedt sanoo.

Andra nyheter