Nico Rönnberg fortsätter i BK-46

Nico Rönnberg har tecknat ett tvåårigt kontrakt för spel i BK-46 för säsongerna 2021 – 2023.

Nico tycker att det känns bra att spela med BK-46 och få vara hemma i Karis.

BK-46 har ett ungt och talangfullt lag med bra filis och sammanhållning. Det är hårt på träningarna och det är så det skall vara för att utvecklas och uppnå de målsättningar laget och föreningen har.

Nico säger att med facit på hand var det tur att jag kom hem från Paris så som corona pandemin har utvecklats i Europa. Vi kan vara glada att vi bor i Finland och i Raseborg. Europa planera nu att stänga ner samhällen totalt, vad det betyder för allmänheten och livet där kan man bara fundera på.

Det att vi inte får spela inför publik vilket vi förstås saknar är i varje fall betydligt bättre än en total ”lock down”. Det betyder också väldigt mycket för mig och min familj att få var med dem och se barnen växa upp i en trygg och säker miljö, tillägger Nico.

Som jag ser det har BK-46 ett ungt, hungrigt och utvecklings dugligt lag med möjlighet att gå hur långt som helst. Dessutom har BK-46 en filosofi att juniorverksamheten på sikt skall ge nya spelare till laget. Det i sin tur fungerar som en sporre för juniorerna att de ser att det finns möjlighet att komma med i herrlaget och vidare ut i världen som flera av oss gjort.

Andra nyheter