JAC KARLSSON FORTSÄTTER I BK-46!

Jac Karlsson fortsätter i BK-46!

Lagbygget inför säsongen 2020-2021 med BK-46 herrarlag har börjat.
De fem första spelarkontrakten har idag undertecknats. Andreas ” Gea” Rönnberg fortsätter som spelande tränare. Andreas upplever att han ännu har mycket att ge laget, både som spelarer och som tränare. Andreas säger också att han som person samtidig har möjlighet att utvecklas.

Målsättningen är att också nästa säsong kämpa om guldet.

En av de många framgånsrika handbollsspelarna som fått sin start i BK-46, Jac Karlsson fortsätter också åtminstonde ett år till. Jac har med sin erfarenhet under hösten visat sig vara den förstärkning man räknade med när Jac kom till laget i år.

Den mångåriga högerbacken Victor Westerlund har också skrivit på för spel ett år till i BK-46. Framtiden ser också bra ut då det finns unga spelare som vill forstätta att utveckla sig som handbollsspelare inom BK-46. Tillsvidare har två av dem, Oliver Nordlund och Linus Sjöman undertecknat spelkontraktet för säsongen 2020-2021.

Henrik Lindroos som är en av krafterna bakom lagbygget, är nöjd med att man i ett så här tidigt skede kan presentera endel av de spelare som skall kämpa om guldet under nästa säsong.

(Västra Nyland)
Rönnberg nöjd med att Karlsson fortsätter i BK
På fredagsmorgonen meddelade BK-46 att Jac Karlsson spelar ligahandboll i Karis även nästa säsong. BK:s spelande tränare Andreas Rönnberg är nöjd med kontraktet.
https://www.vastranyland.fi/artikel/ronnberg-nojd-med-att-karlsson-fortsatter-i-bk/?fbclid=IwAR1wZLSJM_u-kLQ10ugUesXYxfL6hwtjoo2AN1PDW_Ms97cw0sN4n7SX7OI

https://svenska.yle.fi/vastnyland
Jac Karlsson stannar i Karis – skriver kontrakt för ännu en säsong i BK-46

Andra nyheter