Rony Léven puolustaa BK:n maalia ensi kaudella

Maalivahti Rony Léven on allekirjoittanut 1+1-vuotisen sopimuksen BK-46 Käsipallon kanssa.

Léven on aiempina kausina edustanut Sjundeå IF:ää.

Rony Lévenin mukaan siirto on seurausta pidemmästä prosessista.

– Olen tyytyväinen, että saatiin kaikki palikat kuntoon ja odotan innolla pelaamista BK:n kanssa. Se tuo paljon lisää virtaa omaan uraani, hän sanoo. Yhdessä emoyhtiö Sjundeå IF:n kanssa Helsingissä asuva 30-vuotias on voittanut useampia SM-pronsseja. Nyt tavoite on asetettu vieläkin korkeammalle.

– Emme ole ennättäneet keskustella tavoitteista vielä joukkueen keskuudessa, mutta kilpaurheilijana tavoitteen tulee mielestäni aina olla kulta, kun aloitetaan uusi kausi. Karjaan joukkuella on meneillään hyvä noste. Jos haluaa voittaa SM-kultaa, kuten minä, näen todennäköisyyden sen saavuttamiseksi suurempana BK-46:ssa kuin Sjundeå IF:ssä, hän sanoo.

Miten kuvailisit itseäsi pelaajana?
– Ne, jotka tuntevat minut tietävät, että olen älyttömän pelihenkinen ja inhoan häviämistä. Suurin vahvuuteni maalivahtina on omasta mielestäni pelinlukutaito. Omaa joukkuettani olen myös kova kannustamaan ja sytyttämään.

Léven on potenut useita polvivammoja ja joutui viime kaudella leikkauspöydällekin. Mutta nyt hän kokee palautuneensa leikkauksesta ja olevansa hyvässä iskussa.
– Olen harjoitellut BK:n kanssa pari viikkoa ja se on tuntunut hyvältä.

Andra nyheter