Oscar Snellman tekee comebackin BK-häkkiin

BK:n miesjoukkue saa maalivahtivahvistuksen 20-vuotiaasta Oscar Snellmanista, joka tauon jälkeen palaa pelikentälle tukemaan emoseuraansa. 

 

Theodotos ”Toto” Christoun loukkaannuttua tuuraajan saaminen ykkösmaalivahti Mikael Heinoselle on ollut kiven alla. Tämän tyhjiön täyttää nyt Oscar Snellman, joka haluaa pelata BK:ssa kauden loppuun.

Parikymppinen Snellman on pelannut BK:n miesjoukkueessa myös aiemmin, ja viime vuonna hän pelasi Borlänge HK-seurassa Ruotsin II-divisioonassa. Oman peliuran jatko ei ole ollut itsestään selvää.

– Olin ehkä ajatellut, että pelit on pelattu minun osaltani. Käsipallo ei enää innostanut, mutta sitten BK-valmentaja Andreas Rönnberg soitti ja kysyi, voisinko tarjota oman panokseni joukkueelle. Käsipallo on suurta Karjaalla ja BK:lla on nyt hyvä joukkue, jolla on kaikki mahdollisuudet päästä pitkälle. Olisi tylsää, jos kaikki kaatuisi maalivahdin puutteeseen, joten päätin auttaa, Snellman sanoo.

 

”Hieman ruosteessa”

Vain yhden treenikerran jälkeen Oscar Snellman joutui heti tulilinjalle puolustamaan BK-maalia viimeisessä ja voitokkaassa alkusarjaottelussa HIFKiä vastaan, kun Miksu Heinonen joutui jättämään pelin väliin lievän loukkaantumisen vuoksi.

– Nyt tuntuu kyllä mukavalta olla taas mukana. Koska kaverit ovat tuttuja, mukaantulo joukkueeseen on ollut helppoa, Snellman sanoo.

Fyysinen kunto on hyvä varusmiespalveluksen suorittamisen jälkeen Upinniemen varuskunnassa, josta Oscar valmistui ennen joulua. Hän toivoo oikean pelivireen muotoutuvan pikkuhiljaa.

– Olen vielä hieman ruosteessa. Oikean tuntuman löytymiseen menee varmasti pari viikkoa ja sitten katsotaan, miten hyvin pallot rupeavat tarttumaan.

Oscarin motivaatiossa ei ole mitään vikaa, vaikkakin hän näkee comebackinsa pelikentälle tilapäisenä.

– Kun vihdoin päätin liittyä joukkueeseen, olen samalla valmis antamaan kaikkeni.  Sitäpaitsi olen huomannut, että keväisin käsipallon pelaaminen rupeaa aina kutkuttamaan sormia.

 

Andra nyheter