Oscar Kihlstedt ei aio antaa Cocksin pysäyttää BK-junaa

Kuukauden pelitauon jälkeen Oscar Kihlstedt on latautunut semifinaalia varten ja myös valmis finaalipeleihin.

Jac Karlsson puuttuu joukkueesta loukkaantumisen vuoksi, mutta muilta osin joukkueen kaikki pelaajat ovat pelivireessä kun semifinaalisarja Riihimäen Cocksia varten käynnistyy.

Loppusarjan jälkeistä taukoa on myös hyödynnetty fyysisen kunnon trimmaamiseen ja BK tuntuu Oscar Kihlstedtin mielestä vahvalta.

– Tähän saakka peli on edennyt kuin juna. Olemme voittaneet ottelun toisensa jälkeen, emmekä ole hävinneet kertaakaan syksyn jälkeen. Tuntuu, että kaikki on sujunut melkein liian helposti, ja nyt meidän on asennoiduttava siihen, että ottelut vaikeutuvat tästä eteenpäin. Cocks on saanut uuden valmentajan, joka on tuonut lisäenergiaa joukkueelle ja Cocks-pelaajat ovat varmasti valmistautuneet revanssiin, sillä yliote on tähän asti ollut meillä. Ottelusarjasta tulee kova, mutta uskon silti voittavamme.

Mitkä seikat puhuvat BK:n puolesta?

– Vahvuutemme on sama kuin koko kauden ajan – hyvä puolustus ja liikkuva peli, jolla väsytämme vastustajan. Meillä on myös monipuolinen joukkue, joka on fyysisesti hyvässä kunnossa. Uskon, että nämä asiat ratkaisevat lopputuloksen meidän eduksemme.

Oscar toivoo myös tukea yleisöltä.

– Pandemiahan on hieman höllännyt otettaan, joten toivottavasti saamme nähdä suuren yleisömäärän hallissa. Joukkueen tavoite on Karjaan nostaminen käsipallovaltaistuimen ykköspaikalle ja toivottavasti selviydymme tästä tavoitteesta.

Kuva: Patric Westerlund

Andra nyheter