Nico Rönnberg jatkaa BK-46:ssa

Nico Rönnberg on allekirjoittanut kaksivuotisen pelisopimuksen BK-46:n kanssa kausiksi 2021 – 2023.

Nicon mielestä tuntuu mielekkäältä saada pelata BK-46:ssa ja asua kotona Karjaalla.

– BK-46:lla on nuori ja taitava joukkue, jossa on hyvä henki ja yhteenkuuluvuus. Treenit ovat haastavia, ja niin kuuluu ollakin, jotta pelaajat kehittyisivät ja saavuttaisivat joukkueen ja seuran asettamat tavoitteet.

Nico toteaa, että jälkiviisaasti ajateltuna kotiinpaluu Pariisista oli hyvä ratkaisu nyt kun on nähty miten koronapandemia on kiihtynyt koko Euroopassa. – Voimme iloita siitä, että asumme Suomessa ja Raaseporissa. Euroopassa suunnitellaan nyt yhteiskunnan totaalista sulkemista, ja mitä se aiheuttaa sikäläisille ihmisille ja elämälle voimme vain itse kukin pohtia mielissämme.

– Vaikka emme saa pelata yleisön edessä, mitä tietenkin kaipaamme, on se kuitenkin paljon parempi vaihtoehto verrattuna totaaliseen ”lock down” tilanteeseen. Minulle ja perheelleni on myös erittäin tärkeää saada olla yhdessä ja nähdä lapsemme kasvavan turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä, Nico lisää.

– Kuten minä näen asian, BK-46:lla on nuori, nälkäinen, kehityskelpoinen ja hieno joukkue, jolla on rajattomat mahdollisuudet. Lisäksi BK-46:n filosofian mukaan junioritoiminnan on tarkoitus tuoda joukkueelle uusia pelaajia pitkällä aikavälillä. Tämä toimii puolestaan kannustimena junioreille, jotka näkevät, että heillä on mahdollisuus päästä mukaan miesjoukkueeseen ja sitä kautta maailmalle pelaamaan,  kuten moni meistä on tehnyt.

Andra nyheter