MIKAEL KÄLLMAN LOPETTAA BK-46:N MIESTEN KÄSIPALLOJOUKKUEEN VALMENTAMISEN

’-Päättynyt kausi oli pettymys minulle ja myös seuralle. Pelaajamateriaali ei minusta yksinkertaisesti riittänyt parempaan sijoitukseen. Koska BK:lla ei ole jatkossakaan resursseja rakentaa tarpeeksi laajaa joukkuetta, olen harkinnan jälkeen päätynyt siihen, että ainoa oikea ratkaisu on astua syrjään, Källman sanoo.BK-46 käsipallon puheenjohtaja Björn Siggberg sanoo kunnioittavansa Källmanin päätöstä. Hän toteaa hallituksen päättäneen seuran tavoitteeksi neljä vuotta sitten, että joukkue on SM-mitaleilla kolmen vuoden kuluessa ja sen jälkeen neljän parhaan joukkueen joukossa vuosittain. Lisäksi päätettiin, että seura panostaa pääasiallisesti paikallisiin pelaajiin.
-Saavutimme mitalitavoitteen vuoden etuajassa, mutta nyt otimme askelen taaksepäin, Siggberg sanoo.
Mitä tulee pelaajamateriaaliin, tulevan kauden joukkue muodostuu pääasiassa paikallisista pelaajista. -Tämä kiinnostaa uskoakseni sekä yleisöä että sponsoreita, ja innostaa aivan varmasti myös seuran omia junioreita, Siggberg sanoo.
Källmanin lopettamispäätöksen jälkeen valmennusvastuun ja vastuun myös tulevan kauden joukkueen rakentamisesta saavat Andreas Rönnberg ja Timo Oksanen, jotka ovat antaneet suostumuksensa tehtävään.

Andra nyheter