Markus Viitkar vahvistaa BK:n joukkoa

Keskushyökkääjä Markus Viitkar on uusin lisäys BK-46 Käsipallon kootessa uutta joukkuetta seuraavalle kaudelle. Eestiläinen 23-vuotias pelaaja on allekirjoittanut 1+1-vuotisen sopimuksen Karjaan seuran kanssa.

– Halusin kokeilla jotain uutta ja pelata käsipalloa uudessa ympäristössä, ja sopimus BK:n kanssa mahdollistaa tämän. Sen lisäksi seuralla on hyvä joukkue. Taso on noussut vuodesta toiseen, sanoo Markus Viitkar, joka aikoo yhdistää käsipallon pelaamisen ruotsin kielen opintoihin Lärkkullan kansanopistossa.

Viitkar on pelannut käsipalloa siitä lähtien, kun hän aloitti koulun. Viime vuosina hän on edustanut seuraa HC Tallinn, joka viime kaudella pelasimyös joitakin otteluita suomalaisessa runkosarjassa. Lähes tyhjille katsomoille pelannut seura kohtasi silloin myös BK:n Karjaan hallissa – ottelussa, jossa Markus Viitkar teki kolme maalia.

Mitkä ovat tavoitteesi ja odotuksesi seuraavalle kaudelle?

– Haluan antaa kaikkeni ja kehittyä niin pelaajana kuin joukkueena yhdessä seuran kanssa. Toivottavasti voitamme myös mahdollisimman monen ottelun ja palkinnon. Olen osallistunut BK:n harjoituksiin, ja lupaavalta näyttää, Markus Viitkar sanoo.

A-juniorit ottavat harppauksen miesten joukkueeseen

Oscar Kihlstedtin paluu BK:n leiriin tuli selväksi jo aiemmin, samoin kuin että Rony Leven ryhtyy vahvistamaan maalia. Muihin pelaajiin, jotka myös ovat nyt valmiita pelaamaan miesten joukkueessa lukeutuvat A-juniorit Jonathan Ekman, Markus Ojala ja Jonathan Roos.

Jo entuudestaan tutut Miska Henriksson ja Alex Lignell ovat pidentäneet pelaajalisenssiään. Joukkueessa jatkavat myös Oliver Nordlund, Linus Sjöman sekä Sebastian Säkkinen, joilla kaikilla on vielä vuosi jäljellä nykyisestä sopimuksestaan.

Andra nyheter