Jac Karlsson jatkaa BK:ssa

Jac Karlsson jatkaa pelaamista BK-46:ssa. 34-vuotias avainpelaaja on allekirjoittanut seuran kanssa sopimuksen vielä yhdestä jatkokaudesta .

 

– Päätös jatkamisesta oli loppujen lopuksi aika helppo. Seura otti asian esille pari viikkoa sitten, ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen, Jac Karlsson sanoo.  Karlsson palasi emoseuraansa BK-46:een syksyllä 2019 pelattuaan 12 vuotta ammattilaisena Norjassa ja Tanskassa. Hänen ensimmäinen paluukautensa BK:ssa tyssäsi koronapandemiaan ennen kuin oli päästy loppuotteluihin. Nähtäväksi jää, pystytäänkö meneillään oleva kausi saamaan normaalissa tahdissa päätökseen. Puhtaasti pelin kannalta BK:lla on Jacin mielestä ollut tähän mennessä hyvä aloitus.  – Kokonaistilannetta ajatellen, loukkaantumiset ja muut vastoinkäymiset mukaan lukien, voimme mielestäni olla tyytyväisiä, hän sanoo.

 

Onko tässä vallitsevassa tilanteessa vaikea ylläpitää pelimotivaatiota ?

– Vaikeinta oli keväällä, kun kaikki asiat lakkautettiin yhtäkkiä ja seuraavaan otteluun tuli puolen vuoden tauko. Kun ottelut käynnistyivät uudelleen, ja kun oli taas päästy niin sanottuun kuplaan, tilanne helpottui.  En usko, että pelinälkä puuttuu keneltäkään joukkueessa.

 

”Nyt ei auta muu kuin tilanteen hyväksyminen”

Viime päivinä on myös vahvistunut, että loppukaudeni BK:n vahvistukseksi saadaan Nico Rönnberg.  Povataankin, että Karlsson ja Rönnberg muodostavat pelaajakaksikon, joka tekee elämän ankeaksi vastapelaajille.

– Nicon kaltaisen huippupelaajan saaminen joukkueeseen otetaan tietenkin ilolla vastaan. Hänen avullaan meillä on kapasiteettia pelin nostamiseksi aivan uudelle tasolle. Toivotaan, että kausi jatkuu, sillä nyt, kun meillä on Nico vahvistuksena, uskon meidän menevän pitkälle, Jac Karlsson sanoo.

 

Vahvistus on tervetullut myös loukkaantumistilanteen kannalta. André Udd loukkaantui jo alkuvaiheessa niin, että hän ei pysty pelaamaan koko kautena.   Lisätakaiskuna myös Victor Westerlund kärsii pitkäkestoisesta vammasta.

Koronatilanteen vuoksi Karjaan urheiluhalli on nyt suljettu niin harjoitusten kuin otteluidenkin osalta. Näillä näkymin miesjoukkue pelaa seuraavan liigaottelunsa tammikuun puolivälissä.

– Nyt ei auta muu kuin tilanteen hyväksyminen, Jac Karlsson toteaa.

Andra nyheter