JAC KARLSSON BK-46:N RIVEIHIN

Kuluneen vuosikymmenen menestynein suomalainen käsipalloilija Jac Karlsson palaa Karjaalle BK-46:n riveihin kaudelle 2019-20.
Karlsson on pelannut ammattilaisena 12 vuotta ensin Norjassa vuosina 2007-2010 ja viime vuosina kovatasoisessa Tanskan liigassa TTH Holstebrossa.
-Lapset kasvavat ja poikamme aloittaa koulun, joten tuntuu aika luonnolliselta palata Suomeen ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen, Karlsson sanoo.
Karlsson kertoo saaneensa kyselyjä myös muilta seuroilta, mutta BK tuntui oikealta valinnalta sekä perheen kannalta että urheilullisesti.
-Vaimoni perhe ja omakin perheeni ovat Karjaalla, ja talomme valmistui vastikään. BK on tehnyt viime vuosina myös oikeansuuntaisia panostuksia ja kykenemme varmasti taas taistelemaan Suomen mestaruuksista takavuosien tapaan.
-Olen myös aina pelannut mielelläni Andreas Rönnbergin kanssa ja hän alkaa vanhentua, joten nyt on hyödynnettävä tilaisuus vielä kun hän on mukana, Jac nauraa.
Joukkueenjohtaja Peter Kihlstedt on tyytyväinen, kun joukkue vahvistuu Jacin tasoisella pelaajalla.
-Kokemuksellaan hän tulee vahvistamaan joukkuetta sekä kentällä että sen ulkopuolella. Pelillisesti odotamme hänen tuovan uusia vaihtoehtoja ja inspiroivan samalla nuorempia pelaajia kehittymään, hän sanoo.
Kihlstedt kertoo myös, että tulevan kauden joukkue alkaa olla jo valmis. Runko pysyy entisellään ja yhdessä vahvistusten kanssa Kihlstedt luottaa, että viime vuosina tehty työ kehittyy tulevalla kaudella uudelle tasolle.

Andra nyheter