Andreas Rönnberg odottaa innokasta Cocksia

BK-valmentaja Andreas Rönnbergillä on lähes täysimääräinen joukkue Riihimäen Cocksia vastaan pelattavassa semifinaalisarjassa, joka starttaa lauantaina (23.4.).

Jac Karlsson on poissa pelissä kauden loppuun saakka loukkaantumisen seurauksena. Sen sijaan Markus Viitkar on palannut joukkueeseen jouduttuaan aiemmin jättämään muutaman ottelun väliin sydänongelmien vuoksia.
– Markus on läpikäynyt kaikki testit, eikä minkäänlaista vikaa ole löydetty. Hän voi siis panostaa peliin täysillä, josta olemme todella iloisia, ”Gea” sanoo.

Miten aiotte kompensoida Jacin poissaolon?
– Jac oli poissa jo viimeisten loppusarjaotteluiden aikaan. Silloin tilannetta kompensoitiin muilla pelaajilla, jotka ottivat suuremman roolin, esimerkiksi Oscar Kihlstedt ja Alex Lignell, jotka onnistuivat hyvin.

Millainen semifinaalisarja on odotettavissa?
– Uskon, että ottelusarjasta tulee tasainen. Ennen taukoa tuntui siltä, että meillä oli pieni yliote, mutta sen jälkeen Cocks on vaihtanut valmentajaa, mikä varmasti on tuonut joukkueelle lisää intoa. Cocks-pelaajat haluavat varmasti näyttää parhaimmat puolensa ja tulevat olemaan entistä motivoituneempia.

BK lähtee semifinaaliin 15 peräkkäisellä voitolla – mikä merkitys sillä on?– Merkitys ei tunnu kovin suurelta koska ottelutauko oli niin pitkä. Jos peli olisi jatkunut loppusarjan jälkeen ilman taukoja, meillä olisi ehkä ollut pieni etulyöntiasema, mutta nyt edellytykset ovat ihan erilaiset. Päivän paremmuus tullaan ratkaisemaan taktisten yksityiskohtien ja voitonhalun suuruuden perusteella. Vaikka pelitauko osuikin keskelle BK:n nostetta, sillä on myös ollut etunsa.

– Moni pelaaja oli väsynyt ja kärsi erilaisista vaivoista. Nyt meillä on ollut aikaa palautua ja voimme taas antaa kaikkemme. Toivottavasti saamme suuren yleisön halliin heti ensimmäisestä semifinaaliottelusta lähtien.

Kuva: Patric Westerlund

Andra nyheter