Albert Lindholm ja Linus Lindberg valmiina jatkoon

BK-joukkueen rakentaminen ensi kaudelle etenee, kun sekä Albert Lindholm että Linus Lindberg allekirjoittivat kaksi lisävuotta.

– Meillä on meneillään mielenkiintoinen joukkue, joka motivoi. Ilmapiiri on hyvä ja meillä on hauskaa harjoituksissa, vaikka ne ovatkin haastavia, oikea laitahyökkääjä   Albert ”Abbe” Lindholm sanoo.

Lindholm, joka hiljattain täytti 26 vuotta, palasi BK-46 emäseuraansa syksyllä 2016 pelattuaan muutaman kauden muualla, ja on siitä lähtien edustanut miesten joukkuetta. Työpaikka yrityksessä Horsbäckissä ja asunto muutaman minuutin päässä urheiluhallilta tarjoavat hyvät edellytykset pelipanostukselle ja Lindholm on ollut tyytyväinen tähänastiseen kauteen.

– Oma pelaaminen on koko ajan edennyt pienin askelin. Olisi tietysti hauskaa saada pelata taas yleisön edessä.

Joukkue kaipaa kahdeksatta pelaajaa

Myös Linus Lindberg toteaa viihtyvänsä hyvin BK:ssa ja siksi jatkavansa mielellään.  – Saan tarvitsemani peliajan ja luottamuksen ja pystyn jatkamaan kehittymistäni pelaajana.

Lindberg täyttää keväällä 21 vuotta ja opiskelee käsipallon ohella rakennusinsinööriksi Noviassa Tammisaaressa. Käsipallossa hän haluaa jossain vaiheessa mielellään kokeilla pelaamista ulkomailla.

– Se on tavoite, mutta sillä ei ole mitään kiirettä.

Miten kommentoisit omaa pelaamistasi tällä kaudella?  

– Sanoisin, että vähän laidasta laitaan, mutta pääasia on, että joukkue voittaa, sanoo Lindberg, joka pelattuaan aiemmin laitahyökkääjänä on nyt saanut näyttää taitojaan myös takamiehenä.

Lindbergkin kaipaa yleisöä.

– Yleisömme Karjaan hallissa on todella huippuhyvä, ja ehkä se näkyy pelissämme nyt kun kukaan ei ole paikalla antamassa meille lisäboostia. Mutta toki meidän on noudatettava rajoituksia.  Albert Lindholmin ja Linus Lindbergin lisäksi on jo ennestään selvää, että myös Jac Karlsson jatkaa BK:ssa ensi kaudella.

Andra nyheter