Etela
Roth
Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Sjoblom
cp04

Vinst i Lidingö Cup 2017

CP04 laget inledde säsongen 2017-18 med att delta i Lidingö Cup i Sverige 2.-3. september. På lördagen spelade vi tre gruppspelmatcher. Trots tre vinster kunde man se att detta var våra första matcher efter sommarpausen.

Söndagen inleddes med semifinal mot Täby, som är ett av 04-åldersgruppens starkaste lag i Stockholmsregionen. Det blev en jämn match som vi lyckades till slut vända till uddamålsvinst tack vare en fin laginsatts.

Då väntade finalen mot Tumba i den stora Gångsättrahallen. Vi fick fint stöd från publiken då de andra två BK -lagen, som deltog i Lidingö Cup, 07 och 05 -pojkarna mangrant hade kommit till hallen för att heja på oss. Vi lyckades att avgöra matchen redan i första halvlek och ta en klar finalseger.

Det bästa med turneringen var att pojkarna lyckades på bred front både i försvar och anfall. Det lovar gott inför den inkommande säsongen.

Lidingö Cup 2017 BK-46 CP04 spelare: Matias Weckström, Albin Weckström, Edvin Grönholm, Rasmus Mikkelsen, Milton Fältmarsch, Adrian Blomqvist, Alex Vanin, Robin Kullberg, Marcus Ojala, Noah Lönnqvist, Tor Lundqvist och Christoffer Ingman. Lagledning: Christer Lundqvist, Anders Weckström, Johan Grönholm och Jari Ojala.