Etela
Roth
Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Sjoblom
herrar lagfoto

Nu är BK-46 illa ute

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 är riktigt illa ute i semifinalspelet i herrhandboll mot Dicken. På onsdag kväll vann Dicken också den andra semifinalen – nu hemma i Britas med klara 34–22 – och leder därmed med 2–0 i segrar. En till behövs för en finalplats.

Läs mera / Lue lisää: Semifinal2: Dicken vs BK-46

Oliver Nordlund spelar för BK-46

(Västra Nyland)

Även om den pågående handbollssäsongen är i full gång jobbar BK-46 med tanke på nästa säsong. På måndagseftermiddagen meddelade klubben att Oliver Nordlund lämnar HC HIK till förmån för Karislaget.

Läs mera / Lue lisää: Oliver Nordlund

BK tappade hemmaplansfavören

(Västra Nyland)

Det var precis så jämnt och spännande som väntat när semifinalserien i herrhandboll mellan BK-46 och Dicken körde i gång på lördagen. Dicken vann dock den första matchen i Karis med 34–31 efter förlängning och tog därmed ett första steg mot en finalplats.

Läs mera / Lue enemmän: BK-46 vs Dicken 14.4.2018

Första kvarten förstörde BK-festen

(Västra Nyland)

Det var dukat för en riktig handbollsfest på tisdag kväll i Karis bollhall då serietvåan BK-46 från Karis tog emot suveräna ettan Cocks från Riihimäki i FM-ligans toppkamp. Inramningen förgylldes ytterligare av att det var på datumet exakt 50 år sedan som BK tog sitt första FM-guld och då en hel del av det laget fanns på plats.

Läs mer / Lue lisää: BK-46 - Cocks

BK-46 klart för semifinal

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 spelar semifinal i herrhandbollens FM-liga. Det blev klart när laget bortaslog Atlas med 34–24.

Total genomklappning hos BK-46

(Västra Nyland)

– Under mina år som handbollstränare kommer jag inte ihåg en match då så många spelare klappat igenom så som vi gjorde idag. Visst kan enskilda spelare göra plattmatcher, men då så gott som alla gör det, är det något riktigt oförklarligt.

https://www.vastranyland.fi/artikel/total-genomklappning-hos-bk-46/