Etela
Roth
Celsa Steel
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Celsa Steel
herrar lagfoto

BK-damerna kunde inte hota HIFK

(Västra Nyland)

En bra halvlek räckte som väntat inte till för Karislaget BK-46 då man i söndagens FM-seriematch för damer tog emot gästande Helsingfors IFK. Ännu efter 35 minuter var ställningen 17-19, men resten av matchen slutade 8-17 och således blev slutresultatet 25-36 till HIFK, säsongens guldfavorit nummer ett.

Läs mera / Lue lisää: Andra halvleken, andra halvleken ...

BK stoppade GrIFK

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 fortsätter sin starka frammarsch i handbollens FM-liga. Lördagens bortamatch mot Grankulla IFK slutade i en seger med 28–23.BK-46 för en hård kamp om seriesegern med Dicken och Cocks och med tanke på det har man i praktiken inte råd med några tappade poäng på vägen. Också mot GrIFK gick det vägen, även om BK fick slita.


Läss mera / Lue lisää: Varierande domarlinje ...

BK-46:s tempo knäckte SIF

BK-46 spelade sin 1600. match i mästerskapsserien/FM-ligan!
Första matchen spelades 11.10.1957 mot Arsenal.

(Västra NYland)

Det emotsedda västnyländska derbyt i handbollens FM-liga på onsdag, slutade i en klar hemmaseger för BK-46 från Karis. Gästande Sjundeå IF tvingades ställa upp med en decimerad trupp och orkade inte hålla samma tempo som BK i matchen som slutade 33-23 (15-10).

Läs mera / Lue lisää: 184. gången BK-46 - SIF

Tudelad match för BK i Pargas

(Västra Nyland)

BK tog den planenliga storsegern mot Pargas IF på bortaplan, men under ungefär tjugo minuter mitt i matchen såg det ut som att hemmalaget Piffen faktiskt bjöd upp till match. Segersiffrorna skrevs 22-34 (10-16).

Läs mera / Lue lisää: Berg och dal ...

BK-46 kontrade hem segern

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 tog en planenlig och enkel seger i handbollens FM-liga, då man i onsdagens match i Karis bollhall slog gästande Åbo IFK med klara 35-25 (18-9). BK grundlade segern med första halvlekens försvarsspel och med några riktigt snygga kontringar. Andra halvleken var sedan rena sömnpillret då BK tappade fokus.

LÄs mera / Lue lisää: Kontringar ...