• Fotosto 17
  • Op 17
  • Hango 17

ULLMAX försäljning

BK-46 Handboll säljer Ullmax-fritidskläder via sina Junior-lag. S.g.s. alla Junior-lag har en egen Ullmax-ansvarig som förevisar produkter och tar emot beställningar, förmedlar varorna samt inkasserar betalningen.
Lagens Ullmax-ansvariga kommunicerar och sköter om beställningar, varumottagning samt betalningar till huvudmannen Ullmax Ab i Sverige.

För all den försäljning som går via lagen får respektive lag en viss del till sitt förfogande. En mindre del går till föreningen. Så om du vill stöda både ett särskilt Junior-lag och Föreningen så skall du inhandla Ullmax-produkterna via respektive Junior-lags Ullmax-ansvarige.

Du kan också köpa Ullmax-produkter direkt via nätet. Då går du in via Ullmax-ikonen på denna sida. Då stöder du direkt Föreningen och på det sättet också Junior-verksamheten som helhet.

ullmax