Celsa Steel
Celsa Steel

LÄRKKULLA CUP OCH/JA SOCIS CUP

Den förra säsongen har knappt avslutats. Förberedelserna för den inkommande säsongen är visserligen redan i full gång. Både FM-ligalaget (herrar) och FM-serielaget (damer) kör på för fullt med träningarna. Delvis är man inne i hallen med bollträningar samt delvis ute på idrottsplanen eller terrängen med konditionsträningar.
Vi kan redan nu se emot intressanta serier för båda lagen.
Matchträning inför säsongen utövar man med diverse träningsmatcher samt spel i två BK-arrangerade turneringar i augusti. Den ena för damer och den andra för herrar. I turneringarna deltar inhemska lag samt lag från Sverige och Estland.

Edellinen kausi on juuri loppunut. Valmistelut seuraavaan kauteen ovat tietenkin jo täydessä vauhdissa. Sekä SM-liigajoukkue  (miehet) että SM-sarjajoukkue (naiset) harjoittelevat sekä sisällä hallissa pallolla että ulkona urheilukentällä sekä maastossa kuntoharjoitteita.
Voimme jo nyt nähdä edessämme mielenkiintoiset sarjat molemmilla joukkueilla.
Otteluharjoitusta saadaan erillisillä harjoitusotteluilla sekä otteluilla BK’n kahdessa omassa turnauksessa elokuussa. Toinen on naisille j toinen miehille. Turnauksiin osallistuu kotimaisten joukkueiden lisäksi joukkueita Ruotsista ja Virosta.

Lärkkulla Cup 22-23.8.2015
- Atlas Vantaa