Celsa Steel
Celsa Steel

FM-ligalaget tar form - SM-liigajoukkue muotoutuu

FM-ligalaget tar form.
BK-46 Handboll presenterar idag fem nya spelare, alla med en gedigen BK-bakgrund. MIKAEL HEINONEN (179 matcher i BK-46,  senaste säsong i SIF), JASPER HELLBERG (216, HIFK), ROBIN KARLSSON (367, WEST) samt ALEXANDER HOLMBERG (11, SIF) och ALBERT LINDHOLM (BK-junior, WEST).
Det känns riktigt bra, säger tränarduon PETER KIHLSTEDT och TEDDY NORDLING. Att killarna vill återvända till BK känns som ett bevis att vi är på rätt väg. Med de här fem spelarna börjar truppen så småningom vara komplett och vi ha en sund kamp spelplatserna. Så skall det vara i ett lag som vill framåt.

BK-handbollens ordförande Björn Siggberg är glad över att spelare vill återvända till BK-46. Det är förhoppningsvis ett tecken på att den valda strategin är den rätta: Med i huvudsak egna krafter skall BK-46 inom tre år vara bland medaljlagen.
BK-46 Handboll hälsar alla fem välkomna.
Mario Karuse återvänder hem till Pölva i Estland och Gonzalo Cervera till Spanien.
SM-liigajoukkue muotoutuu.
BK-46 Käsipallo esittelee tänään viisi uutta pelaajaa, kaikilla vahva BK-tausta. MIKAEL HEINONEN (179 ottelua BK-46:ssa,  edellinen kausi SIF'ssä), JASPER HELLBERG (216, HIFK), ROBIN KARLSSON (367, WEST) sekä ALEXANDER HOLMBERG (11, SIF) ja ALBERT LINDHOLM (BK-juniori, WEST).
Tuntuu oikein hyvältä, sanoo valmentajakaksikko PETER KIHLSTEDT ja TEDDY NORDLING. Se että kaverit haluavat palata BK'hon tuntuu siltä että olemme oikealla tiellä. Näillä viidellä pelaajalla alkaa pelaajaryhmämme olemaan valmiina ja meillä on terve kilpailu pelipaikoista. Niin pitää olla juokkueessa joka pyrkii eteenpäin.
BK-käsipallon ouheenjohtaja Björn Siggberg on iloinen että pelaajia palaa BK-46'een. Tämä on toivottovasti merkki siitä että valittu strategia on oikea: Pääosin omilla kasvateilla BK-46 tulee kolmessa vuodessa olemaan mitallijoukkue.
BK-46 Käsipallo toivottaa kaikki viisi tervetulleiksi.
Mario Karuse palaa takaisin kotiin Pölva'an Eestiin ja Gonzalo Cervera Espanjaan.
.
Robin, Jasper, Mikael, Albert, Alexander:
20150515
.
Stora starka män skall leda BK's herr-lag och A-pojkarna till framgång: Peter, Teddy och Timo.
20150513