Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo

Sjoblom

SUPERMATCH 30.12.2017 SUPEROTTELU BK-46 vs BK-46

Det framgångsrika handbollsåret avslutades med en rekordpublik (816) på plats i Karis Idrottshall där BK-46 IDAG mötte ett namnstarkt BK-46 IGÅR.
Matchen innehöll också två extranummer: en 7-meterskasttävling och en hasttighetskasttävling (mot radar).
Och till råga på allt slutade matchen 46 - 46 !!!
Här hittar ni matchprotokollet: BK-46 IDAG - BK-46 IGÅR
Menestyksekäs käsipallovuosi lopetettiin Karjaan Urheiluhallissa ennätysyleisön (816) ollessa paikalla. Täällä kohtasivat BK-46 TÄNÄÄN ja BK-46 EILEN.
Ottelun mausteena oli myös 7-metrinheittokilpailu ja nopeusheittokilpailu (tutkaa vastaan).
Ja kaiken kukkuraksi ottelu päättyi 46 - 46 !!!

BK gav Cocks en ordentlig match

(Västra Nyland)

Det var inte långt ifrån, men det blev en förlust. BK-46 fick hemma i Karis ge sig i onsdagens toppmatch i FM-ligan i herrhandboll då Cocks vann med 27–25.

Två derbyn i Karis i helgen

(Västra Nyland)

BK-46 kommer till spel som förhandsfavorit på herrsidan, medan det är helt öppet i dammatchen. Det är förutsättningarna inför lördagens två västnyländska handbollsderbyn i Karis mellan BK och Sjundeå IF.