Etela
Roth
Sjoblom
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Sjoblom
FM-serielaget /SM-sarjajoukkue
damerlagfoto1
N1D-laget / N1D-joukkue
n1d

BK-damerna täppte till försvaret

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 tog en komfortabel seger i damernas övre slutserie i handboll, då laget i lördagens hemmamatch avfärdade Grankulla IFK med 26-18 (12-11). Segervapnet denna gång blev ett suveränt försvar i andra halvleken och Pamela Degermans bombardemang framåt som resulterade i 11 mål för hennes del.

BK-46 höll undan för HIFK

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 vann i lördags den betydelselösa bortamatchen i handbollens FM-liga mot hemmalaget Helsingfors IFK. Matchen som slutade 29-31(12-21) var märkbart tudelad då BK vann den första halvleken med 21-12 och HIFK den andra med 17-10.

BK kammade noll mot HIFK

(Västra Nyland)

BK-46 förlorade fredagens handbollsmatch i damligans över slutserie. Helsingfors IFK var bättre med 36–21.

Säsongens skräll av BK-damerna

(västra Nyland)

Karislaget BK-46 stod för handbollssäsongens i särklass största skräll hittills, då laget i lördagens hemmamatch i handbollens FM-serie för damer slog obesegrade Dicken från Helsingfors med 25 – 20 (14-11). Det var dessutom ingen turseger, utan hur rättvist som helst mot ett Dicken som uppträdde nonchalant i början och skärrat i slutet.

BK-damerna till övre slutserien

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 är klart för den övre slutserien i damernas FM-serie i handboll. I grundseriens sista match i Karis i onsdags, slog BK gästande tabelljumbon Atlas från Vanda med 28-24 (16-11).

Efterlängtad seger för SIF-damer

(Väsrta Nyland)

Sjundeå IF:s handbollsdamer tog en synnerligen efterlängtad seger i FM-serien på lördag. Det västnyländska derbyt på hemmaplan mot BK-46 slutade i en seger med 28–26.