Etela
Roth
Celsa Steel
smliiga smsarja kasipallo kasipallo
 
Etela
Roth
Celsa Steel
FM-serielaget /SM-sarjajoukkue
damerlagfoto1N1D-laget / N1D-joukkue
n1d

Allt öppet i bronskampen

(Västra Nyland)

Den första bronsmatchen i damhandboll mellan Sjundeå IF och BK-46 gav inget avgörande. Returen spelas på Karis och dit kommer man med en knapp SIF-ledning 27–26.

Läs mera / Lue lisää: Trögt i början, men ...

BK-damerna pinade HIFK

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 var nära att bryta en 6 år lång förbannelse i damernas FM-serie i handboll, då laget i lördagens hemmamatch var nära att överraska tabellettan Helsingfors IFK. Senast detta lyckades var alltså 2013, men trots att alla chanser fanns i denna match, slutade den till sist 26-30.

Läs mera / Lue lisää: Orken tog slut

SIF slog trögstartat BK-46

(Västra Nyland)

Karislaget BK-46 tvingades inkassera en tung hemmaförlust i damernas FM-serie i handboll då kära antagonisten Sjundeå IF kom på besök till Karis. Onsdagens match slutade 25-30 (13-21) efter att BK fått en riktigt kämpig inledning på tillställningen. Nu är kampen om platserna efter HIFK och Dicken betydligt hårdare och jämnare då fyra omgångar återstår att spela.

Läs mera / Lue lisää: !!!

Planenlig seger för BK-damerna

(Västra NYland)

Karislaget BK-46 har en formkurva som pekar brant uppåt just nu i damernas FM-serie i handboll. I lördagens hemmamatch mot tabelljumbon Kyrkslätts IF tog man sin fjärde raka seger då man vann planenligt med 36-29 (17-13).

Läs mera / Lue lisää: Full fart gav fin seger