Etela
Roth
Celsa Steel
Etela
Roth
Celsa Steel

Organisaatio

Hallituksen puheenjohtaja: Björn Siggberg (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Hallituksen varapuheenjohtaja: Marika Kullberg (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Hallituksen jäsen/seuran sihteeri: Roger Roos (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Hallituksen jäsen/seuran varainhoitaja: Henrik Westerlund (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Hallituksen jäsen: Fredrik Adamsson (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Hallituksen jäsen: Jussi Laaksonen
Hallituksen jäsen: Mats Fagerström
Hallituksen varajäsen: Annette Heerman
Hallituksen varajäsen: Kim Ahtola (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Seuran toiminnanjohtaja: Timo Oksanen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Junioritoimikunnan puheenjohtaja: Kim Ahtola (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Kahvilaemäntä: Marika Kullberg
 (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)